Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ομαδική Εικαστική Έκθεση για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

Ομαδική Εικαστική Έκθεση για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων
Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Y.A.) μας προσκαλεί στην ομαδική εικαστική έκθεση «It could be ME – It could be YOU», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, στις 20 Ιουνίου.
Η Ύπατη Αρμοστεία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση, τιμούν τη δύναμη και το κουράγιο των εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους εξαιτίας του πολέμου ή των παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  
Μέσα από το μήνυμα «It could be ME, it could be YOU», καθένας μας καλείται να αναρωτηθεί κατά πόσο θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση ενός πρόσφυγα. Οι πρόσφυγες είναι συνηθισμένοι άνθρωποι που βρέθηκαν σε ασυνήθιστα δύσκολες συνθήκες.  
Η έκθεση περιλαμβάνει έργα με διαφορετικά μέσα και υλικά, από καλλιτέχνες που ζουν στην Ελλάδα, ανάμεσα στους οποίους και πρόσφυγες. 
Τα έργα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση και τα 2/3 των εσόδων θα αποδοθούν για τη στήριξη των προσφύγων από τους καλλιτέχνες.
 Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100
18.06.2015 - 25.06.2015
17:00-22:00
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...