Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ‏

«ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ»
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ (ΣΕΗ) ΚΑΙ UNESCO P. - STAR F.C.
Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με την υποστήριξη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το Star Football Club, σας προσκαλούν στο μεγάλο Ποδοσφαιρικό Αγώνα μεταξύ των ομάδων του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και της UNESCO P. - Star F.C., που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 και ώρα 19.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Star FC στη Βούλα (Αλκυονίδων 4, Α' πλάζ Βούλας, Τέρμα Τραμ Βούλας).
Στη μεγάλη αυτή συνάντηση Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα αγωνιστούν εξέχουσες προσωπικότητες από τον Ελληνικό Κινηματογράφο, το Θέατρο και την Τηλεόραση καθώς και Βετεράνοι Διεθνείς Ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει σελίδες δόξας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.
Στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα θα πραγματοποιηθούν καλλιτεχνικά δρώμενα και πλούσιες εκδηλώσεις που θα πλαισιώνουν μια μεγάλη γιορτή Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Επειδή απώτερος σκοπός της διεξαγωγής αυτού του αγώνα είναι η οικονομική ενίσχυση για τις δράσεις του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ-1917), του οποίου η προσφορά στους κοινωνικούς αγώνες και τον Πολιτισμό της χώρας είναι αδιαμφισβήτητη, καλούμε όλους τους φίλους του Θεάτρου, του Αθλητισμού και του Πολιτισμού να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σ’ αυτό το μεγάλο γεγονός.
Συνέντευξη Τύπου 25/06 στα γραφεία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.
Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου για τον μεγάλο Αγώνα, στα Γραφεία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών στην Αθήνα στην οποία και συμμετείχαν: ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Η. κ. Δημήτρης Παλαιοχωρίτης, ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, ο Διευθυντής Αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Γενικός Γραμματέας των Βετεράνων Ολυμπιακού κ. Αντώνης Γλύκας, ο Διεθνής Ποδοσφαιριστής κ. Πέτρος Μίχος, οι Ηθοποιοί κ. Φώτης Αρμένης, κ. Σπύρος Μπιμπίλας και κ. Γιώργος Γαρνάβος από την Οργανωτική Επιτροπή του Σ.Ε.Η., κ. Δημήτρης Καλατζής, κ. Στέλιος Κρητικός, κ. Μιχάλης Μαρκάτης και κ. Κώστας Φραγκολιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...