Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ “VIP”‏

ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ - “VIP ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ”
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ “VIP”
Το Ασφαλιστικό Γραφείο “VIP” ως ένας από τους Μεγάλους υποστηρικτές των δράσεων για την άμεση αντιμετώπιση της φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων έχει αναλάβει την δωρεάν ασφάλιση παντός κινδύνου για τα 4 σπίτια απόρων που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος σε συνεργασία με τους δήμους Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Πειραιά, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος και Κορινθιών.
Σε συνέχεια αυτής της ιδιαίτερα ελπιδοφόρας συνεργασίας και με δεδομένη την τεράστια οικονομική κρίση που πλήττει όλους μας, ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και οι Υπεύθυνοι του Μεσιτικού Γραφείου Ασφαλίσεων “VIP” κα Πιτσόλη Αγγελική και κ. Πολίτης Βρεττός , ανακοινώνουν την ειδική προσφορά για τα μέλη και φίλους του Γραφείου “VIP” για εγγραφή τους ως μέλη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων με 50 % έκπτωση!
 Γινετε τώρα "ΦΙΛΟΙ των VIP" και επωφεληθείτε από την μεγαλη προσφορά!
 Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα:
Ομιλος Για υην UNESCO Πειραιώς και Νήσων- 210 4179797, 210 4967757 και 210 4110678 ή επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά: unescop@otenet.gr.
VIP Ασφαλιστικό Γραφείο- 210 4256412, 210 4256413 ή επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά στο info@vipinsurance.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...