Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ … «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ»‏

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ … «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ … «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ»
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
UNESCO P. - STAR F.C. ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ (ΣΕΗ)

Εκατοντάδες θεατών παρακολούθησαν τον μεγάλο Ποδοσφαιρικό Αγώνα που διοργάνωσε ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Σ.Ε.Η. μεταξύ των Ομάδων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (UNESCO P. - STAR F.C.) και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών με στόχο την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου πριν από λίγες ημέρες στο “Star Football Club” (Αθλητικό Σπίτι του Ομίλου) στη Βούλα.
Στη μεγάλη αυτή γιορτή του Πολιτισμού και Αθλητισμού, αγωνίστηκαν εξέχουσες προσωπικότητες από τον Ελληνικό Κινηματογράφο, το Θέατρο και την Τηλεόραση καθώς και Βετεράνοι Διεθνείς Ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει σελίδες δόξας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού ερχόμενοι τελικά σε ισοπαλία 3 - 3.
Του μεγάλου Ποδοσφαιρικού Αγώνα προηγήθηκε φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Ομάδων νεανίδων του «Ατρομήτου Αθηνών» και του «Σεπολιακού».
Ο Πρόεδορς του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο Διευθυντής Αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Γενικός Γραμματέας των Βετεράνων του Ολυμπιακού κ. Αντώνης Γλύκας τίμησαν το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και την Ποδοσφαιρική Ομάδα του Σ.Ε.Η. για την προσφορά τους στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό τονίζοντας παρουσία διακεκριμένων Ηθοποιών όπως ο κ. Ντίνος Καρύδης και προσωπικοτήτων από τον χώρο του Αθλητισμού «Οι δράσεις του Σωαμτείου Ελλήνων Ηθοποιών έχουν ως στόχο την αγωγή της ψυχής του ανθρώπου και την προαγωγή του Πολιτισμού – αξίες που ακολουθούμε και στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Η σημερινή γιορτή του Πολιτισμού και του Αθλητισμού ενώνει τις δύο αυτές αξίες αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για δύο αλληλένδετα αγαθά». Τις ειδικές τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Η. κ. Δημήτρης Παλαιοχωρίτης και ο Ηθοποιός κ. Φώτης Αρμένης από την Οργανωτική Επιτροπή του Σ.Ε.Η καθώς και ο Αρχηγός της Ομάδας του Σ.Ε.Η. κ. Δημήτρης Καλατζής αντίστοιχα.
Στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα μικροί και μεγαλύτεροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα με Ξυλοπόδαρους, την Έκθεση Εικαστικών μελών και φίλων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Το Εργαστήρι», το “The Art Workshop”  Εργαστήρι Εικαστικών της Δώρας Σκουτέρη αλλά και πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Το Καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεκίνησε με τα εξαιρετικά πολυμελή Παιδικά Μπαλέτα Κλασικού και Σύγχρονου Χορού ερχόμενα απευθείας από την Ρωσία των “KALINKA”, “ROSINKA” καθώς και της Χορευτικής Ομάδας της Σχολής Κλασικού Χορού από την πόλη Michurinsk.  Για την προσφορά του στον Πολιτισμό και τον διάλογο του Πολιτισμού των Λαών τιμήθηκε από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Νέων Μόσχας “Unity” κ. Sergei Gogolev ο οποίος και ήταν Υπεύθυνος για την παρουσία των Χορευτικών Συγκροτημάτων από την Ρωσία στην χώρα μας.
Την Εκδήλωση έκλεισε το Χορευτικό Συγκρότημα της Ένωσης Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος» με Χοροδιδάσκαλο την κα Σοφία Σαββίδου καθώς και μοντέρνος χορός από την κα Στέλλα Δανοπούλου που έχει εκπροσωπήσει την Σχολή Χορού του Πειραιά “Pole Passion” στον 1° Πανελλήνιο Διαγωνισμό Pole Dancing και προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Γλυκές και αλμυρές εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους επεφύλασσαν οι... Μάγοι των Γεύσεων της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’s Club) με Υπεύθυνο τον Αρχιμάγειρα κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη.
Οι Εικαστικοί που έλαβαν μέρος στην Έκθεση ήταν οι εξής: ΑΡΤΕΜΙΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΦΗ ΖΑΡΟΥΜΑΝΔΑΛΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΖΩΡΤΖΟΣ ΑΝΝΑ ΤΖΩΡΤΣΟΥ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΟΡΗΓΑ, ΛΙΤΣΑ ΜΩΡΑΚΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΟΔΙΚΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ, ΚΛΑΙΡΗ (ΚΛΕΑΝΘΗ) ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΑΜΑΡΑ ΤΟΠΑΛA, ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΟΥΛΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΑΡΟΥΛΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΟΥ, ΠΗΓΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΝΑ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΖΑΡΤΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΤΟΥΧΑ – ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΑ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΡΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΟΥ, ΜΥΡΣΙΝΗ ΡΟΥΦΟΓΑΛΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΟΒΡΕΖΟΥ, ΕΛΠΙΔΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, KΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΔΡΑΓΟΤΙΝΛΗ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ, ΗΑLINA HART, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΣΟΦΙΑ
ΜΑΥΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΕΥΗ ΜΑΝΙΚΑ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΥΤΖΑΜΠΑΣΗ, ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΤΡΟΒΙΤΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΙΤΟΥΝΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΑΒΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΒΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΑΠΑ, ΒΑΝΑ ΑΡΑΝΙΤΟΥ, ΧΡΥΣΑΦΩ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΩΡΑ ΣΚΟΥΤΕΡΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΝΙΝΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΑΡΑΚΟΥ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ ΓΙΔΑΚΟΥ, ΑΝΕΖΙΝΑ ΛΙΑΤΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΣΟΥΡΗ, ΣΟΦΙΑ ΠΟΥΛΑΚΗ, ΕΥΑΝΘΙΑ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΙΓΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΑΛΑΤΖΑ, ΜΑΡΙΑ ΤΟΚΑΤΛΙΔΟΥ, KHURSHID SALEEM, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΓΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΓΑΣ, ΑΘΗΝΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΑΝΝΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΠΟΠΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΡΕΤΑΛΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΘΑΝΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό στον ακόλουθο σύνδεσμο:https://www.facebook.com/ioannis.maronitis/media_set?set=a.10204369605463136.1073741840.1320123164&type=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...