Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ‏

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Πρόγραμμα για ανέργους 18 έως 30 ετών

Νέο πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης 50000 ωφελουμένων με επιταγή voucher για ανέργους έως και 30 ετών (ολόκληρο το 1984).
100 ώρες κατάρτιση γενικού γνωστικού επιπέδου & 500 ώρες πρακτικής άσκησης σε ιδιωτικές επιχειρήσεις , το διάστημα υλοποίησης ορίζεται σε 3, 5 έως 5 μήνες αναλόγως με την καθημερινή απασχόληση.


Αμοιβή 2400 ευρώ για αποφοίτους υποχρεωτικής εκπαίδευσης & 2700 ευρώ για αποφοίτους ΑΕΙ - ΤΕΙ.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210-4967757 και 210-4179797.



Νέο πρόγραμμα επιταγής εισόδου στην αγορά εργασίας για νέους 18 έως 30 ετών (voucher ανέργων) γενικού γνωστικού επιπέδου αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Σκοπός αυτού είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας. Η επιδότηση της κατάρτισης και της πρακτικής άσκησης σε ιδιωτικές επιχειρήσεις όλων των κλάδων της οικονομίας, αλλά και η δυνατότητα πρόσληψης μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης σου εξασφαλίζει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ένταξης.


Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην ενίσχυση της απασχόλησης των νέων , μέχρι 30 ετών (ολόκληρο το 1984). Η δράση χρηματοδοτείται από το ΕΠ "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού" με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μέσω του προγράμματος παρέχεται επιδοτούμενη κατάρτιση 100 ωρών (επιδότηση 400 € στον άνεργο) και 500 ώρες 5μηνη πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα (αμοιβή 2000 € - 2300 €).

Μετά την επιδοτούμενη πρακτική άσκηση των 3,5 έως 5 μηνών (στην οποία πληρώνεται και ο μισθός και οι εργοδοτικές εισφορές από το πρόγραμμα), για όσες εταιρείες το επιθυμούν, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιχορήγηση των επιχειρήσεων που θα μετατρέψουν την πρακτική άσκηση σε σύμβαση εργασίας, με κάλυψη των εργοδοτικών εισφορών τουλάχιστον για ένα εξάμηνο.
ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ώστε να προλάβουμε να δηλώσουμε την συμμετοχή σας τις λίγες ημέρες που θα ανοίξουν το μηχανογραφικό σύστημα και για τον επιπλέον λόγο ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας στα μόρια, θα επιλεχθεί ο άνεργος που έκανε νωρίτερα την αίτηση.

Οι άνεργοι νέοι που θα ωφεληθούν από το πρόγραμμα θα προέρχονται από την ηλικιακή ομάδα 18 έως 30 ετών (ολόκληρο το 1984) και από τις εκπαιδευτικές βαθμίδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των ΤΕΙ και των ΑΕΙ.
Αν είσαι άνεργος/η εγγεγραμμένος/η στα μητρώα του ΟΑΕΔ, σε καλούμε να εκδηλώσεις ενδιαφέρον για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα κατάρτισης και απασχόλησης ανέργων.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε, στα τηλέφωνα 210-4967757 και 210-4179797.
Κατεβάστε την αίτηση ΑΙΤΗΣΗ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_VOUCHER.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...