Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Ορφέας Περίδης και Λιζέτα Καλημέρη στο Κηποθέατρο Παπάγου


Ορφέας Περίδης και Λιζέτα Καλημέρη στο Κηποθέατρο Παπάγου

Φεστιβάλ Παπάγου
Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου – Κηποθέατρο Παπάγου
Oρφέας Περίδης - Λιζέτα Καλημέρη

Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη ανεβαίνουν στη σκηνή του Κηποθεάτρου στα πλαίσια του φεστιβάλ Παπάγου για την πρώτη τους φθινοπωρινή συναυλία.
Φωνές και παρουσίες που δένουν φυσικά και αβίαστα στη σκηνή, ο Ορφέας και η Λιζέτα θα τραγουδήσουν και θα θυμίσουν τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας της δικής τους αλλά και του λαϊκού τραγουδιού.
Ο Ορφέας Περίδης, σημαντικότατος τραγουδοποιός, με την γοητευτική μελωδικότητα της φωνής του, θα μας θυμίσει όσα δικά του αγαπήσαμε καιτραγουδήσαμε φανατικά: Την «Φωτοβολίδα», το «Κάτι μου κρύβεις», το «Ζηλεύει η Νύχτα», το τρυφερό «Για που το’βαλες καρδιά μου», μαζί με αγαπημένες του διασκευές. 
Από τις χαρακτηριστικότερες φωνές της σχολής της Θεσσαλονίκης, με θητεία δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Καζαντζής, η Λιζέτα Καλημέρη είναι μια σταθερή παρουσία στα μουσικά πράγματα με μεγάλη ερμηνευτική γκάμα. 

Μαζί τους επί σκηνής:
Θοδωρής Δαμουράκης: κιθάρα, λαούτο 
Αλέξανδρος Ιακώβου: βιολί, τραγούδι 
Εύη Κανέλλου: κρουστά 
Κώστας Σταυρόπουλος: κοντραμπάσο, τραγούδι

Παραγωγή: Novel Vox


https://www.facebook.com/events/1875428399383341/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραγούδια του συνθέτη Π. Καρούσου για Μάρκο Μπότσαρη και Λόρδο Βύρωνα στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών

  Εκδήλωση με έργα του συνθέτη Π. Καρούσου στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών Υπό την αιγίδα της UNESCO Πειραιώς και Νήσων   Τετάρτη 20 Μαρτίου 202...