Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στα Λιπάσματα στη Δραπετσώνα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ 2017 - ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ
Μαζί της ο
Σωτήρης Μπαλλάς
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ - ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η Φωτεινή Βελεσιώτου με πολλές sold out εμφανίσεις και μια επιτυχημένη χειμερινή σεζόν στις αποσκευές της, συνεχίζει τα μουσικά της ταξίδια ανά την Ελλάδα μαζί με τους εκλεκτούς φίλους της. Σε ένα αληθινό ταξίδι παρέα με τραγούδια που όλοι αγαπάμε, θα γίνουμε μια «αγκαλιά» ξεφεύγοντας από τα όρια ενώς κλασσικού μουσικού προγράμματος.
Η προσωπική της δισκογραφία με τις «μέλισσες», τα «διόδια», τη «στάχτη» κ.α. συνδυάζεται με μουσικές στιγμές που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του όπως το «περαστικός κι αμίλητος», «με σένα πλάι μου», «δε λες κουβέντα» και άλλα...
Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.
Επίσης σταθεροί συνταξιδιώτες: ενορχήστρωση, πιάνο, ακορντεόν ο Νίκος Παπαναστασίου, στο Μπουζούκι ο Γιώργος Καραμφίλλης, στο κοντραμπάσο ο Διονύσης Μακρής και ντραμς ο Θωμάς Κωστούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραγούδια του συνθέτη Π. Καρούσου για Μάρκο Μπότσαρη και Λόρδο Βύρωνα στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών

  Εκδήλωση με έργα του συνθέτη Π. Καρούσου στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών Υπό την αιγίδα της UNESCO Πειραιώς και Νήσων   Τετάρτη 20 Μαρτίου 202...