Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Η Μαρίζα Ρίζου στη Full Moon Fiesta

Η τραγουδίστρια-συνώνυμο των sold out εμφανίσεων, το κορίτσι που έκανε must τη jazz και οι μουσικές που έχουν ξεσηκώσει κάθε γενιά θα είναι εκεί για να ζήσεις την πιο ανατρεπτική βραδιά.
Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων διοργανώνει την πιο φωτεινή, jazz, swing, ρετρό και vintage Full Moon Fiesta με τους πιο… φρέσκους ήχους που έχει να παρουσιάσει η εγχώρια μουσική σκηνή. Η Full Moon Fiesta, ο νέος μουσικός θεσμός της Τεχνόπολης, κέρδισε το κοινό κάθε ηλικίας ήδη από την περσινή πρώτη της διοργάνωση και επανέρχεται με ένα πρόγραμμα που θα εκτοξεύσει τη διάθεσή μας και θα μετατρέψει το βράδυ της 9ης Ιουλίου στη μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού.
Ετοιμαστείτε να ζήσουμε μία αξεπέραστη Fiesta κάτω από το φως της πανσελήνου γεμάτη θετική ενέργεια, μπρίο, ανεμελιά και έντονο άρωμα αθωότητας. Δώστε στη διάθεσή σας χρώμα ροζ και δώστε χώρο στη χαρά να σας κατακλύσει!
Η Μαρίζα Ρίζου & η Big Band του Δήμου Αθηναίων λεχει ραντεβού με τους Polkar  και τους Εκμέκ στη μεγαλύτερη fiesta κάτω από το full moon! Ραντεβού στην Τεχνόπολη!
Τεχνόπολη Αθηνών, Πειραιώς , Γκάζι
09.07.2017
Κυ: 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μελισάνθη Κοσμοπούλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...