Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Milonga Alsos

Milonga ALSOS by Santa Milonguita
Summer 2017

Η Santa Milonguita υποδέχεται το καλοκαίρι και σας προσκαλεί και φέτος στον μοναδικό κήπο του ALSOS, για τις πιο μαγικές βραδιές tango της Αθήνας!
Με την μοναδική, βελούδινη ξύλινη πίστα... με επιλεγμένους guest tango dj και χορευτές...με δωρεάν parking... με την πιο χαμογελαστή, δροσερή παρέα...και κάθε Παρασκευή χορεύουμε αγκαλιά!!

Κι επειδή εσείς το ζητήσατε... τη μουσική κονσόλα αναλαμβάνει και αυτή την Παρασκευή 7 Ιουλίου ο Νίκος Καρβουντζής!
Σας περιμένουμε στον μυστικό μας κήπο... 😇🍷👣 #MilongaAlsos #summer#tango #dance #music #milonga #love #passion #hug #friends #fun#santamilonguita

22.30 - 03.00
Είσοδος: 8 € (με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό) και για όποιον επιθυμεί, η κουζίνα στο Alsos παραμένει ανοιχτή!
Διεύθυνση: Alsos Lounge Café Ευελπίδων & Μουστοξύδη – Πλατεία Πρωτομαγιάς (πάρκο Σχολής Ευελπίδων - είσοδος από την οδό Ευελπίδων)

Πώς θα έρθετε με αυτοκίνητο: Ανεβαίνοντας την οδό Ευελπίδων, στρίβετε δεξιά ακολουθώντας την ταμπέλα για το parking των δικαστηρίων. Πριν την είσοδο του parking στρίβετε αριστερά στο δρομάκι μέσα στο πάρκο και παρκάρετε ελεύθερα στον μεγάλο χώρο της πλατείας!
Αν έρθετε από Μουστοξύδη, θα στρίψετε αριστερά στην Ευελπίδων και θα δείτε την ταμπέλα για το parking των δικαστηρίων στο αντίθετο ρεύμα. Ακριβώς εκεί που είναι η ταμπέλα μπορείτε να κάνετε αριστερά και να μπείτε προς το parking.

☎Πληροφορίες: 6937887304 | FB: Santa Milonguita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...