Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Start Tel Aviv 2017 Pitching Event at Impact Hub Athens!

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα (Ισραήλ στην Ελλάδα | Israel in Greece) και το Impact Hub Athens, σας προσκαλούν στο Start Tel Aviv 2017 – the Pitching Event, για να αναδείξουμε τον νικητή που θα κερδίσει ένα ταξίδι για το DLD Tel Aviv Innovation Festival 2017!

Pitching event:
Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και ώρα 18.00 στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή).

Tο #StartTelAviv είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός, που διεξάγεται με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ και του Tel Aviv Global, συγκεντρώνοντας καινοτόμες επιχειρήσεις από 30 διαφορετικές χώρες και προσφέροντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το πρωτοποριακό startup οικοσύστημα του Τελ Αβίβ. Tο #StartTelAviv διοργανώνεται για 3η χρονιά στην Ελλάδα και φέτος, καλεί startup επιχειρήσεις από τον ευρύτερο τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της αστικής ανάπτυξης.

Tο DLD Tel Aviv Innovation Festival θα πραγματοποιηθεί στις 3-7 Σεπτεμβρίου 2017. Πρόκειται για ένα συνέδριο παγκόσμιας εμβέλειας με εκατοντάδες προσωπικότητες από τους τομείς της υψηλής τεχνολογίας, των νεοφυών επιχειρήσεων, των επενδυτικών κεφαλαίων και εκπροσώπους πολυεθνικών εταιρειών.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, θα βρείτε εδώ:
http://embassies.gov.il/athens/NewsAndEvents/Pages/Start-Tel-Aviv-Competition-2017-Apply-now.aspx

#StartTelAviv #StartTelAviv2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...