Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Χαΐνηδες - Θραξ Πανκc - Desert Monks στο Φεστιβάλ Unity

UNITY // festival 2017 // 7-8 Ιουλίου

*

Το Σάββατο 8 Ιουλίου, στο πολιτιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ Unity θα βρεθούν μαζί μας οι Χαΐνηδες, οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC (Thrax Punks) και οι Desert Monks με τις μουσικές τους. Σας περιμένουμε!

Λίγα λόγια για τα τρία συγκροτήματα:

*

Χαΐνηδες

Η μουσική όμαδα Χαΐνηδες αποτελεί ένα ανοιχτό σύνολο, που ανακαλύπτει μουσικούς δρόμους από την Κρήτη ως τη Μικρασία και από την Ανατολή πάλι πίσω στα Βαλκάνια. Ακολουθώντας μουσικά μονοπάτια, οι Χαΐνηδες τολμούν και δημιουργούν νέες μουσικές και λόγους, που παρουσιάζουν μεστά τον πληθωρικό πόθο της ζωής, την αίσθηση του ωραίου ή του χαμένου. Ο έρωτας και ο θάνατος, οι υπέρτατες δυνάμεις, αποτυπώνονται σε μέτρο και ορίζουν «...όλα όσα είδες και έχεις ποθήσει και όσα ποτέ δε δεις».

Στο πρώτο άκουσμα, ο λόγος γίνεται εικόνα και επιβάλλεται επαναστατικά σε «θεατές» τεχνοκράτες. Τα τραγούδια των Χαΐνηδων αναβλύζουν τόλμη, είναι θαρραλέα, σε μία εποχή που η αλήθεια είναι στο περιθώριο.

https://www.facebook.com/hainides/
http://www.hainides.gr/

*

ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC (Thrax Punks)

Τι σχέση μπορεί να έχουν τα παραδοσιακά κάλαντα της Θράκης με την Πανκ; Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι Θραξ Πανκc, όταν ο Σταυρίδης Γιώργος και ο Χαρακοπίδης Βαϊτσης αποφάσισαν να “τα πούνε” από το 2008 και μετά, παίζοντας σε γάμους, πανηγύρια, πορείες και σκηνικά μέχρι που σε γιούρτα συνάντησαν τον Πάνο Γκίνη!

https://www.thraxpunks.com/
https://www.facebook.com/ThraxPunks/
https://soundcloud.com/thrax-punks
https://twitter.com/ThraxPunks
https://myspace.com/thraxpunks

*

Desert Monks

Το τετραμελές σχήμα από την Αθήνα αφήνει για λίγο το studio και παρουσιάζει υλικό από το επερχόμενο ντεμπούτο album του "Dark Grooves". Οικείες χροιές που ακροβατούν ανάμεσα στο λυρισμό, την εσωστρέφεια και το ξέσπασμα με σαφή alternative rock προσανατολισμό, που δανείζεται στοιχεία από πολλά γνώριμα μουσικά είδη για να μας παρασύρει σε ένα ταξίδι από την Ευρώπη των 70's έως το Seattle και πίσω.

http://thedesertmonks.com/
https://www.facebook.com/pg/desertmonks
https://soundcloud.com/desertmonks
https://www.youtube.com/channel/UCPGlQKYbQBGZc1tkSfmXexQ

*

τιμή εισιτηρίου ημέρας: 5 ευρώ

*

Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
[πεζόδρομος Ερμού, Γκάζι]

#unity2017 #unity2k17 #festival


https://www.facebook.com/events/234984766997205/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...