Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

L ' Entourloop - Λάργκο στο Φεστιβάλ Unity 7 Ιουλίου

UNITY // festival 2017 // 7-8 Ιουλίου

*

Την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ Unity, Παρασκευή 7 Ιουλίου στη σκηνή θα ανέβουν οι L' Entourloop (ft. Troy Berkley & N'Zeng) και οι Λάργκο. Σας περιμένουμε!

*

Λίγα λόγια για τα δύο συγκροτήματα:

L'Entourloop ft. Troy Berkley & N'ZENG

Αναπνέοντας στους δρόμους από το 1964, ο Sir James και ο King Johnny αποτελούν τις κεντρικές φιγούρες της μυστήριας σύμπραξης των L’ENTOURLOOP. Δίνοντας εξαιρετικούς καρπούς με τη χρήση πικάπ, βινυλίου (Scratchs / Beatmaking / Sampling) και απογειώνοντάς το με επικούς διαλόγους ενός κάποιου σινεμά, οι L’ENTOURLOOP σκάρωσαν με αγάπη μια μουσική δίοδο που συνδέει Κινγκστον, Λονδίνο και Νέα Υόρκη! Αφού τάραξαν τα νερά σε περισσότερες από 300 σκηνές ανά τον κόσμο, οι δύο ακούραστοι πρέσβεις συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν επί σκηνής. Σε ένα άριστο ταίριασμα με τον από Βερμούδες μεριά MC Troy Berkley και τον μαιτρ της τρομπέτας N’Zeng, οι L’ENTOURLOOP μας δίνουν ένα εκλεκτό αποτέλεσμα και γεμάτο - πάνω από το αναμενόμενο - ενέργεια σε κάθε τους εμφάνιση!! Με πολλές συνεργασίες και ρεμίξ ήδη στην τσέπη τους, το πρώτο τους άλμπουμ «Chickens In Your Town» (2015) και τα διάσημα Dreader Than Dread «ft Skarra Mucci» Back in Town «ft Jamalski» Burn Dem Down «ft Capleton»… Επιστρέφουν ξανά το 2017 για να χτυπήσουν πιο δυνατά και να παρουσιάσουν ένα νέο πρότζεκτ πλούσιο σε προσμίξεις, στο οποίο η σύμπραξη ξεδιπλώνει μια ακόμα φορά το «Savoir-Faire» της!
#LNTRLP #LE_SAVOIR_FAIRE

https://www.facebook.com/LEntourloop/
http://soundcloud.com/lentourloop-1
faceb.prod@gmail.com

*

Λάργκο Largo

Οι ΛΑΡΓΚΟ ξεκίνησαν από το 2014, αποτελούν ένα επταμελές σχήμα με έδρα τη Θεσσαλονίκη και παρουσίασαν το πρώτο τους πόνημα το 2016. Χαρακτηριστικό τους είναι ο ηλεκτρικός ήχος με επιρροές από την παράδοση. Ένα κράμα ροκ μουσικής με ποικιλία στους ρυθμούς, πλαισιωμένο από μελωδικές γραμμές ηλεκτρικής κιθάρας, τρομπέτας και ακορντεόν.
Οι ΛΑΡΓΚΟ αποτελούνται από τους:
Κωσταντής Παπακωνσταντίνου: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Τάσος Κοφοδήμος: ακουστική κιθάρα, φωνή
Παύλος Μέτσιος: Τρομπέτα
Φίλιππος Φασούλας Κλαρίνο
Μανόλης Σταματιάδης: ακορντεόν, πλήκτρα
Ηλίας Ρότσιας: ηλεκτρικό μπάσο
Κώστας Αναγνώστου: τύμπανα

largotheband@gmail.com
https://www.facebook.com/largoband/

*

τιμή εισιτηρίου ημέρας: 5 ευρώ

*

Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
[πεζόδρομος Ερμού, Γκάζι]

#unity2017 #unity2k17 #festival


https://www.facebook.com/events/145155852711380/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...