Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδάει τις μούσες του Ρεμπέτικου


Η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδάει τις μούσες του Ρεμπέτικου
Μαζί της η Ανατολή Μαργιόλα
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», ΒΥΡΩΝΑΣ

Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τη διαδρομή της κρατώντας την ίδια συνέπεια, τη χαμηλών τόνων παρουσία και την προσήλωση στα κλασσικά λαϊκά και έντεχνα τραγούδια.
Φέτος στη μεγάλη της συναυλία στο θέατρο Βράχων, τη Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, μας προτείνει μια μουσική αναδρομή στις γυναίκες που ενέπνευσαν τους συνθέτες του Ρεμπέτικου να γράψουν τα πιο ωραία λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια μας. Μαρίκα Νίνου, Σωτηρία Μπέλλου, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Χαρούλα Λαμπράκη, Στέλλα Χασκίλ, Καίτη Γκρέυ και άλλες που δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Τσιτσάνης , ο Βαμβακάρης ,ο Παπαϊωάννου κ.α στα πάλκα μιας άλλης εποχής και μιας άλλης Ελλάδας άφηναν τα ίχνη τους που ακόμα και σήμερα μένουν ανεξίτηλα για να τα ακολουθούμε και να τα τραγουδούμε.
«Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα» / «Σαν απόκληρος γυρίζω» / «Απ’ της Ζέας το λιμάνι» / «Απόψε στις ακρογιαλιές» / «Μη μου ξαναφύγεις πια» / «Ξημερώνει και βραδιάζει» / «Συννεφιασμένη Κυριακή» και άλλα πολλά υπέροχα τραγούδια θα ακούσουμε σε αυτό το αφιέρωμα τιμής και μνήμης στις θρυλικές ερμηνεύτριες του Ρεμπέτικου και στους δημιουργούς του.
Μαζί με τη Φωτεινή Βελεσιώτου η εξαιρετική νέα τραγουδίστρια Ανατολή Μαργιόλα που γνωρίσαμε μέσα από τις επιλεκτικές συνεργασίες της αλλά και μέσα από δύο υψηλού επιπέδου κινηματογραφικές παραγωγές το ΟΥΖΕΡΙ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ του Μανούσου Μανουσάκη σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και τον ΝΟΤΙΑ του Τάσου Μπουλμέτη σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα, αλλά και οι μουσικοί: Γιώργος Καραμφίλλης: Μπουζούκι, Νίκος Παπαναστασίου: ακορντεόν, Βασίλης Κετεντζόγλου: κιθάρα και Διονύσης Μακρής: Κοντραμπάσο.

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
Έναρξη: 21.00
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 13€
Στην είσοδο: 15€
ΑμΕΑ: 10€
Άνεργοι με κάρτα ΟΑΕΔ: 10€

Διατίθενται μόνο θέσεις καθημένων

Πληροφορίες και αγορά εισιτήριων εδώ:
https://www.ticketservices.gr/event/foteini-velesiotou-theatro-vrachon/

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
- στο εκδοτήριο της TICKET SERVICES Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
- στα καταστήματα PUBLIC σε όλη την Ελλάδα
- στο ticketservices.gr
- στο tickets.public.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


https://www.facebook.com/events/1855270644729967/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραγούδια του συνθέτη Π. Καρούσου για Μάρκο Μπότσαρη και Λόρδο Βύρωνα στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών

  Εκδήλωση με έργα του συνθέτη Π. Καρούσου στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών Υπό την αιγίδα της UNESCO Πειραιώς και Νήσων   Τετάρτη 20 Μαρτίου 202...