Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΛΗΞΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ‏


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
ΑΡΩΜΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΕΛΗΟΛΑΝΗ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, μια ακόμη συνεργασία - η όγδοη κατά σειρά- του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων με τους Πολυχώρους Γεύσεων ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ (Συγγρού 100- απέναντι από το Φιξ), στα πλαίσια της Συμμαχίας Πολιτισμού, που έχει ξεκινήσει εδώ και πέντε μήνες.
Πενήντα ζωγράφοι παρουσίασαν στο κοινό τις δημιουργίες τους, με «πρωταγωνιστή» την Πρωτομαγιά. Πίνακες, κατασκευές και μαγιάτικα στεφάνια φτιαγμένα από διάφορα υλικά, κόσμησαν την «ART SPACE» και έδωσαν το έναυσμα του ερχομού της Άνοιξης.
«Οι μοναδικές δημιουργίες των μελών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων γεμάτες με χρώματα και αρώματα της Άνοιξης μας ταξίδεψαν στον κόσμο της Τέχνης. Οι συμμετέχοντες, εμπνεύστηκαν από την Πρωτομαγιά και τα έθιμά της και παρουσίασαν ξεχωριστά έργα. Η Συμμαχία Πολιτισμού προχωρά με βήματα σταθερά – και κάθε φορά- βγαίνει πιο αναβαθμισμένη. Σκοπός μας είναι με την κάθε εικαστική παρέμβαση, που θα επιτελούμε, να δίνουμε όλο και καλύτερα δείγματα πολιτισμού και να εδραιώνουμε την παρουσία μας, υπογράμμισαν ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο ιδιοκτήτης των Πολυχώρων Γεύσεων ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ, κ. Γιώργος Δεληολάνης.

Οι ζωγράφοι που συμμετείχαν είναι :
ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ - ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΔΡΙΤΣΗ - ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΙΚΑΛΑ
ΣΙΣΣΥ ΖΗΣΙΜΟΥ - ΚΛΑΙΡΗ (ΚΛΕΑΝΘΗ) ΔΙΚΑΙΟΥ -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΟΥ - ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΟΔΙΚΗ -
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΑΝΝΗ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΣ - ΑΝΝΑ ΤΖΩΡΤΖΟΥ 
ΧΛΟΗ Ν. ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ - MΑΡΙΑ ΜΠΟΥΝΑ - ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ - ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΟΥΛΗ- ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΑΡΟΥΛΗ -ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ – 
ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΖΟΥΒΕΛΗ - ΠΟΠΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΠΑΚΟΥΛΙΑ– ΗΑLINA HART - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ ΝΤΟΡΑ - ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΤΖΟΒΕΝΟΥ - ΤΡΥΦΩΝ ΚΑΚΛΕΑΣ - ΜΑΡΟΥΔΙΑ ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ - ΣΟΦΙΑ ΠΑΤΟΥΧΑ - ΕΛΠΙΔΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΘΗΝΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ - ΜΑΡΙΝΑ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ - ΕΛΕΝΑ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΟΥ - ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΙΓΚΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ - ΜΑΡΘΑ ΑΜΠΑΤΖΗ 
ΑΝΕΖΙΝΑ ΛΙΑΤΟΥ - ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΑΠΑ – 
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΡΕΝΤΖΗΣ -ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΙΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ – 
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΠΙΤΟΥΝΗ -ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΑΝΤΙΛΑ -
AΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΠΟ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΥΔΑΙΜΩΝ – MAΡΙΑ ΚΡΟΚΟΥ 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΓΑΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΓΑΣ – 
MAΡΙΑ ΚΟΥΡΑΚΟΥ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...