Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ “STAR FOOTBALL CLUB”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το “Star Football Club” διοργάνωσαν τουρνουά Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τις ιστορικές Ομάδες του «Απόλλωνα Σμύρνης», του «Εθνικού Πειραιώς» και του «Φωστήρα» πριν από λίγες ημέρες στο Αθλητικό Σπίτι του Ομίλου στις εγκαταστάσεις του “Star Football Club” στη Βούλα.
Του Ποδοσφαιρικού Αγώνα προηγήθηκαν τιμητικές απονομές από τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννη Μαρωνίτη και τον Διευθυντή Αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Αντώνη Γλύκα οι οποίοι σε κοινή τους δήλωση τόνισαν «Τιμούμε τις μεγάλες αυτές Ομάδες και τους Βετεράνους Ποδοσφαιριστές αυτών, που άφησαν ιστορία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ως ένδειξη σεβασμού προς την ανεκτίμητη προσφορά τους στον Αθλητισμό. Το γκολ δίνει μία από τις μεγαλύτερες χαρές στους φιλάθλους και υπεύθυνοι για αυτή την ικανοποίηση και υπερηφάνια είναι οι εξέχοντες αυτοί Αθλητές».
Ανάμεσά τους από τον «Εθνικό Πειραιώς» ο Χρήστος Σταματάκης, ο Παναγιώτης Λαμπρινός, ο Δημήτρης Μουτάφης, ο Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Μιχάλης Καψής, από τον «Φωστήρα» ο Γιάννης Αδαμίδης, ο Γιάννης Αρσενίδης, ο Βασίλης Αρζένης, ο Θράσος Κοτσάνος, ο Μιχάλης Σινανίδης, από τον «Απόλλωνα Σμύρνης» ο κ. Βασίλης Κυριακού, ο κ. Νίκος Πορίχης, ο Πέτρος Μπόντζος, ο Μάκης Χατζής, ο Ηλίας Ράμος καθώς και οι Διαιτητές κ. Γιάννης Πιπιλίκας, κ. Γιάννης Φάρος και ο κ. Λουκάς Ζάχαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...