Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

* ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ * «ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ… ΕΝΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ»,ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ‏

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ… ΕΝΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ»
ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Ο Όμιλος για την για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σας προσκαλεί στην Παρουσίαση του Μυθιστορήματος της Κυριακής Αλεξοπούλου «Άγγελέ μου... ένα φτερούγισμα στον κόσμο των ναρκωτικών» των Εκδόσεων «Ίχνος» την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 και ώρα 20.00 στο κτήριο του Ελληνικού ICOMOS όπου φιλοξενείται ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων επί της οδού Πειραιώς 73 στον Κεραμεικό (Στάση Μετρό: Κεραμεικός, Στάση ΗΣΑΠ: Θησείο).
«Πρόκειται για ένα Βιβλίο που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και βιώματα ζωής.
Γράφτηκε για όλους αυτούς που πάλεψαν και παλεύουν ακόμα να βγουν από το δύσκολο δρόμο των ναρκωτικών, να καταλάβουν ότι αξίζει να ζει ο άνθρωπος με όλες τις δυσκολίες και να αγωνίζεται....» τονίζει η Συγγραφέας κα Κυριακή Αλεξοπούλου προσθέτοντας χαρακτηριστικά «Η ζωή είναι γεμάτη καταιγίδες, οι οποίες φεύγουν για να δούμε το ουράνιο τόξο, που όταν το κοιτάζεις μπορείς να αλλάζεις ολοκληρωτικά, γιατί τα χρώματά του φωτίζουν βαθιά την ψυχή σου.
Είναι δύσκολη η επιβίωση, όμως αν έχουμε ψυχική θέληση και θετική σκέψη, οι στόχοι μας πραγματοποιούνται και σίγουρα βγαίνουμε δυνατότεροι.
Ήρθαμε εδώ για να εκπληρώσουμε τον σκοπό μας».
Χαιρετισμό στην Παρουσίαση θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης ο οποίος και τόνισε σε δήλωσή του «Μέσα από το βιβλίο «Άγγελέ μου... ένα φτερούγισμα στον κόσμο των ναρκωτικών» ο αναγνώστης αποκομίζει ένα μήνυμα° εκείνο της αξίας της ζωής. Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό Μυθιστόρημα με την καταγραφή αληθινών βιωμάτων και την κατάθεση ψυχής μίας πραγματικής ηρωίδας. Σας περιμένουμε στην παρουσίαση της μοναδικής αυτής ιστορίας».
Επίσης στην Παρουσίαση του βιβλίου θα μιλήσουν: ο Δημοσιογράφος κ. Γιάννης Παρασκευόπουλος και η Συγγραφέας του Βιβλίου κα Κυριακή Αλεξοπούλου.

Η παρουσίαση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού ICOMOS. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1 Νίκαια
2104967757, 2104132273, 2104179797
Fax: 2104944564
www.unescopireas.gr - unescop@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...