Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΠΣΑ‏

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ως Συντονιστής εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» στο πλαίσιο του προγράμματος: «Τοπικά σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» ( ΤΟΠΣΑ) διοργάνωσε την πρώτη ημερίδα με στόχο την ενημέρωση των ωφελουμένων και του ευρύ κοινού με θέμα « Παρουσίαση των Δράσεων του έργου – Επαγγελματικές προοπτικές» η οποία διεξήχθη με επιτυχία τη Παρασκευή 25 Απριλίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας έγινε λεπτομερής παρουσίαση των τεσσάρων δράσεων του προγράμματος, των στόχων της δράσης καθώς και αναλυτική περιγραφή των διαδικασιών που ακολουθούν. Αναφορά έγινε και στις επαγγελματικές προοπτικές που δημιουργούνται με την ολοκλήρωση του έργου αφού στόχος του προγράμματος μέσα από την κατάρτιση που παρέχει το πρόγραμμα, είναι η καταπολέμηση της ανεργίας και η προώθηση για την δημιουργία νέων επιχειρήσεων, νέων θέσεων εργασίας και κοινωνικών επιχειρήσεων.


Στην ημερίδα συμμετείχαν οι 70 επιλεγμένοι άνεργοι που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, εκπρόσωποι φορέων αλλά και επιχειρηματίες.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν: 
ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης και Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και την Βόρειο Αμερική, κύριος Ιωάννης Μαρωνίτης, 
ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, κύριος Λεωνίδας Αθανασιάδης
ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, κύριος Λουκάς Τζανής,
η εκπρόσωπος του δημάρχου Πειραιά και πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ, Πασχαλινά Καλαγιά 
ο Α’ Αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, κύριος Γεώργιος Κωνσταντόπουλος 
το μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κος Ιωάννης Χαλουλάκος
Στην εκδήλωση μίλησαν: 
η πρόεδρος του Διαπολιτισμικού Ινστιτούτου ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ, κυρία Ξένια Κουτσογιάννη,
ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΚΕΚ ΣΒΙΕ, κύριος Γαβρίηλ Ιορδάνογλου, 
ο Σύμβουλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, κύριος Γεώργιος Χαλόφτης 
οι Σύμβουλοι Επιχειρήσεων της IDEC, κύριος Ιγνάτιος Λύτσας και κύριος Παναγιώτης Κεντερλής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι των εταίρων της Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

«ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...