Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

*ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ* ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ "ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ" ΚΑΙ "ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ" ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ‏

Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων δημιούργησε σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής, Κοινωνικές Δομές (Γραφείο Διαμεσολάβησης, Κοινωνικό Φαρμακείο, Ανοικτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων και Τράπεζα Χρόνου) για την Άμεση Αντιμετώπιση της Φτώχειας, με έδρα τη Δημοτική Ενότητα Άσσου-Λεχαίου, Δημοτικό Διαμέρισμα Περιγιαλίου. Επίσης λειτουργεί ήδη το Κοινωνικό Υπνωτήριο, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Κορίνθου, επί της οδού Κολιάτσου 30 στον 2ο όροφο.


Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ανοίγει τις μόνιμες Κοινωνικές Δομές και διοργανώνει εορταστική εκδήλωση, την Δευτέρα 12/5/2014 και ώρα 16.30, αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας. Το εορταστικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική με συνοδεία μουσικών οργάνων από την κυρία Μαρίνα Λέγγα, χορό, και κατασκευές-παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. Επίσης θα υπάρχει μπουφές με καφέ-τσάι και παραδοσιακά κεράσματα.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο εορταστικό πρόγραμμα και να γνωρίσετε τους νέους χώρους των Δομών.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σας Περιμένουμε στο Περιγιάλι Κορινθίας,
Κροκιδά 62 (έναντι αγίας Σωτήρας)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...