Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ – STAR FOOTBALL CLUB

ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ STAR FOΟTBALL CLUΒ

Δεξίωση προς τιμήν ιδιαίτερα σημαντικών προσωπικοτήτων διοργάνωσε ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το “Star Football Club” πριν από λίγες ημέρες στο Αθλητικό Σπίτι του Ομίλου στη Βούλα (Εγκαταστάσεις Γηπέδων Star FC).
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης σε κοινή δήλωσή του με τον Διευθυντή Αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού κ. Αντώνη Γλύκα τόνισε «Ο Ποδοσφαιρικός Αγώνας Αγάπης που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντέννα πραγματοποιήθηκε χάρη στην πολύτιμη στήριξη εξεχόντων συνεργατών και Εθελοντών μας. Ελπίζουμε και σε επόμενες συνεργασίες σε αντίστοιχα σημαντικές εκδηλώσεις και τους ευχαριστήσουμε θερμά - η σημερινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε όλους τους».
Ακολούθησε πλούσιο Μουσικό πρόγραμμα ενώ οι μικροί μας φίλοι έπαιξαν και χόρεψαν μετατρέποντας την εκδήλωση σε μία μεγάλη γιορτή!
Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1 Νίκαια
2104967757, 2104132273, 2104179797
Fax: 2104944564
www.unescopireas.gr - unescop@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...