Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟ STAR FOOTBALL CLUB‏

ΣΧOΛΙΚΟ ΠΡΩΤAΘΛΗΜΑ ΣΤΟ STAR FOOTBALL CLUΒ

Μεγάλη ήταν η προσέλευση μικρών και μεγαλύτερων φιλάθλων στους τελικούς αγώνες του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το “Star Football Club” πριν από λίγες ημέρες στο Αθλητικό Σπίτι του Ομίλου στη Βούλα (Εγκαταστάσεις Γηπέδων Star FC).
Οι Ποδοσφαιρικοί αγώνες ξεκίνησαν με την αναμέτρηση των νεανίδων του 1ου Γενικού Λυκείου Αχαρνών καθώς και του 1ου Γενικού Λυκείου Γλυκών Νερών ενώ ακολούθησε ο αγώνας των ομάδων αρρένων μεταξύ του 7ου Γενικού Λυκείου Αχαρνών και του 3ου Γενικού Λυκείου Κορωπίου. Για την πραγματοποίηση των Αγώνων συνέβαλε σημαντικά η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Ανατολικής Αττικής.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Διευθυντής Αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού κ. Αντώνης Γλύκας τιμώντας τις συμμετέχουσες Ομάδες παρουσία του ιδιοκτήτη του αθλητικού κέντρου κ. Λευτέρη Πανταζή τόνισε «οι εκκολαπτόμενοι Αθλητές μας γεμίζουν ελπίδα και αισιοδοξία με τον ζήλο και την ζωντάνια τους αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν νέοι που αντιμετωπίζουν την περίοδο που διανύουμε προσπαθώντας για το καλύτερο. Οφείλουμε να στηρίζουμε κάθε τέτοια ιδιαίτερα σημαντική προσπάθεια, κάθε βήμα προς το μέλλον και την εξέλιξη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...