Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ «ΚΥΚΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ_ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ «ΚΥΚΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ_ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑ»

Στα πλαίσια των ανθρωπιστικών του δράσεων, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τους δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος έχει δημιουργήσει μόνιμες Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας.
Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την στήριξη των συνανθρώπων μας που υποφέρουν, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 150 οικογένειες πριν από λίγες ημέρες στην Δομή Αντιμετώπισης της Φτώχειας Κερατσινίου – Δραπετσώνας καθώς Περάματος. Οι ωφελούμενοι προμηθεύτηκαν τρόφιμα, γλυκίσματα, παιχνίδια για τα παιδιά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης πριν από λίγες ημέρες.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης ανέφερε σε δήλωση του «Η αλληλεγγύη και η έμπρακτη στήριξη στον συνάνθρωπο είναι χρέος μας και οφείλουμε όλοι, ο καθένας από την πλευρά του, να βοηθούμε τον διπλανό μας που υποφέρει αντιμετωπίζοντας τις τραγικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης και ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε που όλοι μας έχουμε ανάγκη από ζεστασιά και αγάπη.»
Η διανομή τροφίμων στηρίχθηκε από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...