Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Black Swans /Almalibre.co

«Μαύρος κύκνος θεωρείται το απρόσμενο γεγονός, η σημαδιακή στιγμή που άξαφνα αλλάζει την ιστορία εκεί που κανείς δεν το περιμένει.»
Nassim Nicholas Taleb
Εμπνευσμένη από τη θεωρία του Taleb και πιστεύοντας ότι το απρόσμενο μπορεί να συμβεί η ομάδα Almalibre.co συνθέτει μια παράσταση με θέμα την πορεία των ανθρώπων προς την πραγμάτωση των επιθυμιών τους. Μέσα από το «Black Swans» παρουσιάζεται η προσπάθεια και η επιμονή των ανθρώπων να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η χορογράφος, Αναστασία Μπρουζιώτη, αντλεί στοιχεία από την κίνηση του κύκνου που θέλει να πετάξει.
Στο έργο παρακολουθούμε δύο πλάσματα (ανθρώπους-πουλιά) στην πορεία τους προς την πραγμάτωση των ονείρων τους. Οι δύο χορεύτριες σκιαγραφούν δύο χαρακτήρες που πορεύονται αδιάκοπα σε αναζήτηση της ευτυχίας. Άλλοτε περπατούν, άλλοτε τρέχουν και άλλοτε προσπαθούν να πετάξουν προς αυτό που τους καλεί χωρίς να ξέρουν αν τελικά θα καταφέρουν να το φτάσουν. Κουράζονται, απογοητεύονται, φοβούνται, εξαντλούνται αλλά δεν παραιτούνται, δεν σταματούν, αντίθετα συνεχίζουν να πορεύονται και να εύχονται ότι οι προσδοκίες τους θα εκπληρωθούν.

Συντελεστές:
Ιδέα / χορογραφία: Νατάσσα Μπρουζιώτη
Επιμέλεια κειμένου: Δημήτρης Μπαμπίλης
Δραματουργία: Ευθύμης Χρήστου
Χορεύουν: Ματίνα Κοκολάκη, Νατάσσα Μπρουζιώτη
Μουσική παραγωγή: Γιάννης Ρωμανός
Κουστούμια: Σμαραλία Καρακώστα
Σχεδιασμός φωτισμού: Γιάννης Τσιγκρής
Μake up artist: Χριστίνα Παναγοπούλου
Φωτογραφία: Χρήστος Τζίμας
Τrailer; Θεόδωρος Θεοδωρίδης
Επικοινωνια: Eλεάννα Γεωργίου
Επιμέλεια αφίσας: Μαίρη Μη
Παραγωγή: Almalibre.co

9 Dates · Nov 17 - Dec 3
Kinitiras
Erechtheiou 22, Acropolis, 11742 Athens, Greece

https://www.facebook.com/events/590527888033690/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...