Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Διάλογος με τον Γιάννη Αδαμάκη

Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 στον πολυχώρο artville Ιάσονος 5 στη Γλυφάδα η ιστορικός της τέχνης Μαράη Γεωργούση συνομιλεί με τον ζωγράφο Γιάννη Αδαμάκη για το έργο του.
Ο ζωγράφος Γιάννης Αδαμάκης γεννήθηκε το 1959 στον Πειραιά.
Συνδύασε σπουδές οικονομικών και ζωγραφικής.
Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε 33 ατομικές και πολλές ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Κύπρο, Πολωνία, Ρωσία και Τουρκία, ανάμεσα στις οποίες οι διεθνείς Art fairs: “Αrt Athina” (Αθήνα), “Art Jonction” (Νίκαια, Γαλλία), “Lineart” (Γάνδη, Βέλγιο) και “Art Paris” (Παρίσι, Γαλλία).
Έχει επίσης συμμετάσχει σε τρεις διεθνείς εικαστικές συναντήσεις: στο Τσερεποβέτς (Ρωσία), στο Μπίλεφελντ (Γερμανία) και στο Κουσάντασι (Τουρκία).
Έργα του βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στο Εθνικό - Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη συλλογή της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα, στις Δημοτικές Πινακοθήκες Αγρινίου, Αθηναίων και Καλαμάτας, στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, όπως και στο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας .
Κείμενα του έχoυν δημοσιευτεί σε περιοδικά, εφημερίδες και εικαστικούς καταλόγους.
Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Artville Πολυχώρος Γλυφάδας
Iasonos 5, 16561 Glyfádas, Attiki, Greece
https://www.facebook.com/events/1100980510066726/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...