Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Djembe class with Stefano Attanasio

Το Victoria Square Project παρουσιάζει ένα άλλο μάθημα για εσάς μετά το μάθημα αφρικανικών χορών! Μείνετε και μάθετε πώς να παίζετε το διάσημο αφρικανικό DJEMBE με τον Stefano Attanasio.

Όλες οι τάξεις είναι ανοικτές σε όλους και δεν απαιτείται εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μας μήνυμα 

Victoria Square Project presents another lesson for you after the African dance lesson! Stay on and learn how to play the famous African DJEMBE with drum-master Stefano Attanasio. 

All classes are open to everyone and no experience is needed.

For more information, please send us a message

___________________

Ο Stefano Attanasio γεννήθηκε στην Ιταλία και μεγάλωσε στο Τορίνο . 
“Ερωτεύτηκε” το djembe το 1997 όταν παρακολούθησε μία παράσταση στην οποία συνεργάστηκε ο δάσκαλός του στο σαξόφωνο Danilo Pala με τον Bruno Genero, έναν από τους σημαντικότερους Ιταλούς djembefola και την ομάδα του (Bruno Genero Ensemble). 
Από τότε άρχισε να μελετάει αφρικάνικα κρουστά με τον Bruno Genero. Tο 1999 έγινε μέλος της ομάδας του και για περίπου τρία χρόνια είχε την τύχη να συνυπάρξει στη σκηνή με καλλιτέχνες μουσικούς παγκοσμίου φήμης όπως οι Baba Sissoko, Arona και Doudou Ν'Diaye Rose και Mamady Keita. 
Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια ( Famoudou Konate από τη Γουϊνέα, Soungalo Coulibaly, Adama Dramè και Harouna Dembele ) και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τον Babara Bangoura από τη Γουϊνέα (συγκρότημα Bemankan) με την Simona Brunelli και την ομάδα της Sowilo και με τον σπουδαίο μουσικό Kassoum Diarra.

Κάθε Κυριακή, 14 Οκτ - 30 Δεκ
Victoria Square Project
Ελπίδος 13, 10434 Αθήνα

https://www.facebook.com/events/481386062375955/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...